Органічна хімія - Shemet, Vasylyna (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Методичне видання для самостійної роботи складене відповідно до діючої програми курсу «Органічна хімія» з метою визначення завдань самостійної роботи студентів та надання методичної допомоги у процесі виконання. Призначене для студентів спеціальності G 13 Харчові технології денної та заочної форм навчання.
Keywords: Органічна хімія; Органічні сполуки; Вуглеводні; Спирти