Збереження та розвиток туристичних ресурсів України в сучасних Умовах - Смаль, Іван Олегович (Луцьк : ЛНТУ, 2023)
Визначено зміст та значення туристичних ресурсів в системі індустрії туризму. Туристичні ресурси включають у себе широкий спектр елементів, таких як природні ландшафти, культурні та історичні пам’ятки, архітектурні шедеври, а також унікальні традиції і кухня.
Keywords: туристичні ресурси; збереження; сталий розвиток; туризм; регіони; стейкхолдери