Оптимізація структури та властивостей модифікованих епоксидних композитів - Борис, Сергій Олександрович (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Робота складається з текстової та графічної частин. Кваліфікаційна робота бакалавра складається з вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел, додатків. Пояснювальна записка складається з 45 сторінок і містить такі розділи: технічне обгрунтування, експериментальна частина, технічна частина. Також пояснювальна записка містить 7 таблиць, 5 рисунків, 19 штературних джерел та додаток. Графічна частина складається з 8 аркушів формату А4, які розміщені в додатку до А.
Keywords: епоксиполімер; епоксикомпозит; структурування; модифікація