Капітальний ремонт автомобільної дороги V категорії у Ковельському районі Волинської області - Василюк, Назарій Леонідович (Луцьк: ЛНТУ, 2025)
Кваліфікаційна робота бакалавра складається з вступу, пʼяти розділів, списку використаних джерел, додатків. У роботі наведено характеристики району будівництва, характеристики ділянки проектування, розглянуто дорожньо-кліматичні характеристики та запропоновано проект на капітальний ремонт автомобільної дороги V категорії у Ковельському районі Волинської області. Запроектовано дорожній одяг нежорсткого типу. В проекті запроектовано план траси, поздовжній профіль дороги, поперечні профілі конструкції земляного полотна, запропоновано заходи по водовідведенню, запроектовано та розраховано дорожній одяг, запропоновано заходи по охороні праці.
Keywords: капітальний ремонт; автомобільна дорога; земляне полотно; дорожній одяг; асфальтобетон; інтенсивність руху