Підвищення ефективності використання основних засобів підприємства (на матеріалах ТзОВ «УПБ Сад») - Вовк, Анастасія Василівна (Луцьк : ЛНТУ, 2024)
У роботі досліджено засади ефективності використання основних засобів, розглянуто сутність поняття основні засоби та їх класифікацію, представлено систему показників ефективності основних засобів та напрямки підвищення ефективності використання останніх. В роботі подана загальна характеристика функціонування досліджуваного підприємства та представлений аналіз ефективності використання основних засобів.

The paper examines the principles of the efficiency of the use of fixed assets, examines the essence of the concept of fixed assets and their classification, presents a system of indicators of the effectiveness of fixed assets and directions for improving the efficiency of their use. The work presents a general description of the operation of the enterprise under study and presents an analysis of the efficiency of the use of fixed assets.
Keywords: основні засоби; класифікація основних засобів; ефективність використання основних засобів; показники ефективності використання основних засобів; прибуток