Оптимізація фінансових потоків в логістичній системі підприємства (на матеріалах ТОВ «Рівол Енерджі») - Ничипорук, Олександр Вадимович (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
В кваліфікаційній роботі магістра досліджуються механізми оптимізації фінансових потоків в логістичній системі підприємства.

The master's qualification work examines the mechanisms of optimizing financial flows in the logistics system of an enterprise.
Keywords: фінансові потоки; логістична система підприємства; фінансові ресурси; грошові потоки; оптимізація фінансових потоків