Економіка та менеджмент в будівництві - Галазюк, Наталія Миколаївна (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Конспект лекцій складений відповідно до діючої програми курсу та містить тематичне планування курсу, конспект теоретичного матеріалу, список рекомендованих джерел.
Keywords: Підприємство; капітал; продуктивність праці; управління; менеджмент; соціальна відповідальність