Проєкт цеху з виробництва згущеного молока з цукром - Романюк, Наталія Ігорівна (ЛНТУ, 2021)
Романюк Н. І. Проєкт цеху з виробництва згущеного молока з цукром. Рукопис. Кваліфікаційна робота бакалавра ОП «Харчові технології» спеціальності 181 Харчові технології. Луцький національний технічний університет. Луцьк, 2021. Кваліфікаційна робота бакалавра складається з вступу, п’яти розділів, висновків, списку джерел. У випускній кваліфікаційній роботі приведена документація на проєктування цеху з виробництва згущеного молока з цукром. Використовуючи вихідні дані, в проєкті розроблені вихідні вимоги до сировини, яка використовується для виробництва продукції, сформульовані вимоги до якості готової продукції, дана характеристика технології виробництва згущеного молока з цукром, виконано машинно-апаратурну схему виробництва. Проведені розрахунки витрати сировини, матеріалів, виконано підбір технологічного обладнання. У роботі виконано розробку плану розміщення обладнання у цеху, розглянуті питання технохімічного та мікробіологічного контролю на виробництві, а також організацію охорони праці.
Keywords: cировина; молоко; згущення; цех; обладнання; рецептура; технологія; схема; якість