Комунікація, медіація та ментальний розвиток в туристично рекреаційній сфері - Зубехіна, Тетяна Василівна (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Практичні заняття містять теоретичний матеріал до вивчення окремих тем програми курсу для студентів спеціальностей J3 Туризм та рекреація, J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, денної та заочної форми навчання.
Keywords: Комунікація; медіація та ментальний розвиток в туристично рекреаційній сфері