Соціальний менеджмент - Сушик, Ірина Вікторівна (Луцьк: ЛНТУ, 2021)
Методичне видання до самостійної роботи складене відповідно до діючої програми курсу «Соціальний менеджмент» з метою визначення завдань до виконання самостійної роботи студентів та надання методичної допомоги у процесі виконання. Призначене для здобувачів вищої освіти спеціальності 232 Соціальне забезпечення освітньо-професійної програми «Соціальне забезпечення».
Keywords: менеджмент; соціальна сфера; соціальний менеджмент; управління організаційними процесами