Диференціальні рівняння та ДРЧП - Мікуліч, Олена Аркадіївна (Луцьк : ЛНТУ, 2026)
У конспекті лекцій викладено основи курсу «Диференціальні рівняння та ДРЧП». Матеріал згрупований за основними темами дисципліни: «Вихідні поняття та означення теорії диференціальних рівнянь», «Інтегровані класи диференціальних рівнянь першого порядку», «Лінійні системи диференціальних рівнянь», «Диференціальні рівняння вищих порядків» та «Диференціальні рівняння в частинних похідних». Методичні вказівки призначені для студентів спеціальності «Прикладна математика» денної форми навчання.
Keywords: Диференціальні рівняння; Прикладна математика»; Диференціальні рівняння та ДРЧП