Оптимізація технології підготовки сплаву Realloy-C під стоматологічну кераміку - Тимейчук, Максим Михайлович (Луцьк : ЛНТУ., 2025)
Кваліфікаційна робота магістра складається з вступу, огляду технічної літератури, у якому проаналізовані матеріали стоматологічної ортопедії та способи формування металокерамічних композитів для потреб стоматології; дослідну частину з описом методики експерименту; результатів досліджень структури отриманих зразків та їх механічних властивостей; розділу аналізу результатів досліджень та розробки практичних рекомендацій щодо оптимізації технології формування металокерамічних композитів для потреб ортопедичної стоматології. Текстова частина містить 54 сторінки тексту, 22 рисунки, 3 таблиці, 19 літературних джерел та посилань, 1 додаток у вигляді презентації результатів досліджень. Презентація представлена на 10 слайдах. В кваліфікаційній роботі досліджено структура та властивості металокерамічних композитів, на основі чого розроблена оптимальна технологія підготовки суцільнолитих металевих каркасів зі сплаву Realloy-C для виготовлення зубних протезів.
Keywords: сплав стоматологічний; кобальт; хром; литво; абразивно- струменева обробка; стоматологічна кераміка; структура; твердість; відпалювання; адгезія; деформація