Проєктування бізнес-плану створення туристичного підприємства в м. Луцьк - Савич, Уляна Вікторівна (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
У роботі розглянуто теоретичні основи проєктування бізнес-плану туристичного підприємства, розглянуто суть та значення бізнес-плану в діяльності туристичного підприємства та його структуру. Зроблено огляд методичних підходів до розробки бізнес-плану туристичного підприємства.
Keywords: туристичне підприємство; бізнес-план; бізнес-модель; аналіз бізнес середовища; проєктування бізнес-плану