Управління та експлуатація комутаційних систем - Ткачук, Анатолій Анатолійович (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Конспект лекцій з дисципліни «Управління та експлуатація комутаційних систем»: складений відповідно до діючої програми курсу. Призначений для здобувачів вищої освіти спеціальності 172 Електронні комунікації та радіотехніка освітньої програми «Телекомунікації та радіотехніка».
Keywords: Надійність; експлуатація; комутація; трафік.