Організація обліку і контролю виробничих запасів будівельних підприємств - Гуменюк, Людмила Валентинівна (Луцьк : ЛНТУ, 2023)
У першому розділі систематизовано визначення економічної сутності виробничих запасів та класифікаційні підходи до них, проаналізовано нормативне регламентування та ідентифіковано наукові проблеми організації обліку і контролю виробничих запасів будівельних підприємств. У другому розділі проведено статистичну оцінку діяльності будівельних підприємств та окреслено особливості практичних аспектів організації обліку і контролю виробничих запасів на прикладі конкретного підприємства. У третьому розділі надано пропозиції з удосконалення організації обліку і контролю виробничих запасів будівельних підприємств.
Organization of accounting and control of construction enterprises inventory
Keywords: виробничі запаси; будівельні підприємства; будівельні матеріали; складське господарство; організація; облік; контроль