Основи програмування мікропроцесорів та телекомунікаційних засобів - Хвищун, Микола Вячеславович; Євсюк, Микола Миколайович (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Видання містить виклад практичних завдань з дисципліни «Основи програмування мікропроцесорів та телекомунікаційних засобів», яке призначене для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітніх програм «Електроніка», «Автомобільна телекомунікаційні мережі».
Keywords: Мова програмування С; Мова програмування Python; Таймер; Безпровідні протоколи передачі даних