Вбудована система керування портативними елементами інтернету речей - Бельський, Богдан Олександрович (Луцьк : ЛНТУ, 2024)
Робота присвячена розробці вбудованої системи керування портативними елементами Інтернету речей, що забезпечує збирання, оброблення та передавання даних, ефективну взаємодію апаратних і програмних компонентів, а також надійну та енергоефективну роботу пристроїв у складі IoT-середовища.

The work focuses on the development of an embedded control system for portable Internet of Things elements, providing data acquisition, processing, and transmission, efficient interaction between hardware and software components, and reliable, energy-efficient operation of devices within an IoT environment.
Built-in control system for Internet of Things portable elements
Keywords: портативні девайси; інтернет речей; системи керування