Розробка біокомпозитів, наповнених лігніном - Сьомак, Любов Володимирівна (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Сьомак Л.В. Розробка біокомпозитів, наповнених лігніном. Рукопис. Кваліфікаційна робота бакалавра ОП «Індустріальний інжиніринг і менеджмент» спеціальності 132 Матеріалознавство. Луцький національний технічний університет. Луцьк, 2025. Кваліфікаційна робота бакалавра складається з вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел та додатків. В даній кваліфікаційній роботі подано аналіз літературних джерел, характеристику вихідних матеріалів та методи дослідження біокомпозитів, досліджено вплив лігніну на механічні властивості біокомпозитів (міцність на стисканні) за різних режимів формування. Проведено хімічний аналіз лігніну, який піддавали очищенню від сірки. Бакалаврська робота складається з пояснювальної записки та додатків. Пояснювальна записка містить 48 сторінок, 14 рисунків, 1 таблицю та включає список з 28 літературних джерел. Графічна частина складається з 8 листів формату А4, представлених у додатку А.
Keywords: біокомпозит; лігнін; термічна обробка; міцність на стискання