Локальна оптоволоконна домашня мережа - Герасимчук, Тарас Сергійович (Луцьк : ЛНТУ, 2023)
У роботі розглянуто проєктування та реалізацію локальної оптоволоконної домашньої мережі. Проведено аналіз існуючих технологій передачі даних та обґрунтовано вибір обладнання і топології мережі. Спроєктовано структуру мережі, налаштовано з’єднання, забезпечено заходи безпеки та управління трафіком. Проведено тестування роботи мережі та підтверджено її надійність, швидкодію та ефективність.

This paper presents the design and implementation of a local fiber-optic home network. Existing data transmission technologies are analyzed, and the choice of equipment and network topology is justified. The network structure is designed, connections are configured, and security measures and traffic management are implemented. Testing confirms the reliability, performance, and efficiency of the network.
Local fiber optic home network
Keywords: мережа; оптоволокно