Особливості використання інтернет-маркетингу туристичних послуг (на прикладі ТА «Нові мандри») - Бувалець, Юлія Олександрівна (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
У кваліфікаційній роботі висвітлено теоретичні засади інтернет-маркетингу, його роль у формуванні конкурентоспроможності туристичних підприємств, основні інструменти інтернет-марткетингу та особливості поведінки споживачів туристичних послуг в інтернет-середовищі.
Keywords: інтернет-маркетинг; інструменти інтернет-маркетингу; туристичні послуги; соціальні мережі; сайт туристичного агентства; просування в Інтернеті; SMM; SEO; маркетингова стратегія; контент-маркетинг