Капітальний ремонт вулиці Рівненська (на ділянці від Київського майдану до вулиці Купріна) у м. Луцьку - Приходько, Владислав Олександрович (Луцьк: ЛНТУ, 2023)
Кваліфікаційна робота бакалавра складається з вступу, чотирьох розділів, списку використаних джерел, додатків. У роботі досліджено характеристики району будівництва, характеристики існуючої вулиці, особливості проекту капітального ремонту та запропоновано проект капітального ремонту на основі прорахунку інтенсивності дорожнього руху та техніко-економічних показників. Запроектовано дорожній одяг нежорсткого типу. В проекті запроектовано поздовжній профіль, поперечні профілі вулиці, зупинки громадського транспорту, тротуари та велодоріжки, дорожній одяг, який нараховує 4 типи. В даній роботі запропоновано заходи щодо доступності об’єкта ремонту для маломобільних груп населення.
Keywords: вулиця; земляне полотно; дорожній одяг; асфальтобетон; зʼїзд; інтенсивність руху; тротуар