Особливості розвитку спортивно-оздоровчого туризму в місті Луцьк - Гулюк, Мирослава Григорівна (Луцьк : ЛНТУ, 2024)
Кваліфікаційна робота магістра складається з вступу, трьох розділів, висновків та списку використаних джерел. В кваліфікаційній роботі розкрито поняття спортивного туризму, спортивно-оздоровчого туризму та спортивно оздоровчого походу. Визначено стан та перспективи розвитку спортивно оздоровчого туризму в місті Луцьк. Охарактеризовано нові напрями в діяльності спортивно-оздоровчого туризму в місті Луцьк, такі, як йога-тури, в тому числі ретрити, фітнес-тури. Організація та вивчення скандинавської ходьби, як нового виду спортивно-оздоровчого туризму.
Keywords: туризм; спортивний туризм; спортивно-оздоровчий туризм; йога-тур; фітнес-тур; ретрит; скандинавська ходьба