Технічне забезпечення перевезення бульб картоплі з модернізацією механізму піднімання кузова напівпричепа - Пастушок, Богдан Петрович (Луцьк: ЛНТУ, 2025)
У даній роботі на основі вхідних даних сформульовано технічне завдання, визначено основні вимоги до простоного виробу, обгрунтовано ключові конструктивні параметри. У процесі роботи побудовано функціональну, кінематичну та принципову схеми, а також виконано креслення простованих вузлів, зокрема механізму піднімання кузова. Також, окрему увагу приділено питанням організації виробничого процесу із застосуванням напівпричена, вимогам до експлуатації, а також методам технічного обслуговування. Проведено відповідні інженерні розрахунки. За результатами дослідження надано практичні рекомендації щодо ефективного використання напівпричепа в умовах сільськогосподарського виробництва та сформульовано підсумкові висновки.
Keywords: РАМА; НАПІВПРИЧІП; ГІДРОЦИЛІНДР; БОРТ; ПОТУЖНІСТЬ; КУЗОВ; ШТОК