Капітальний ремонт автомобільної дороги О030428 Камінь-Каширський-Полиці-Оленине-Рудка Червинська у Волинській області - Андрусяк, Дмитро Дмитрович (Луцьк: ЛНТУ, 2025)
Кваліфікаційна робота бакалавра складається з вступу, п’яти розділів, списку використаних джерел, додатків. У роботі досліджено кліматологічні особливості району будівництва, стан автомобільної дороги та запропоновано виконання капітального ремонту автомобільної дороги з конкретним земляним полотном та дорожнім одягом.

Qualification work of the bachelor of OP «Construction and Civil Engineering» specialty 192 Construction and Civil Engineering. Lutsk National Technical University. Lutsk, 2025. The bachelor's thesis consists of an introduction, five sections, conclusions, a list of sources used, applications. The climatological features of the construction area, the condition of the highway are investigated in the work and the overhaul of the highway with a concrete ground and road clothes is offered.
Keywords: Автомобільна дорога; ґрунт; земляне полотно; укос; дорожній одяг; штучна споруда.