Особливості розвитку івентивного туризму Волинської та Рівненської областей - Купрінець, Іванна Володимирівна (Луцьк : ЛНТУ, 2024)
В роботі досліджено теоретичні основи розвитку івентивного туризму, поняття івентивного (подієвого) туризму та його характеристики, класифікація івентивного (подієвого) туризму. Проаналізовано проблеми та перспективи розвитку івентивного туризму в Україні, досліджено використання світового досвіду подієвого туризму в Україні.
Keywords: туризм; івент; івентивний туризм; фестивалі