Основи наукових досліджень - Талах, Тетяна Анатоліївна (Луцьк: ЛНТУ, 2026)
Конспект лекцій складено відповідно до діючої програми курсу «Основи наукових досліджень» з метою формування у здобувачів освіти навичок щодо оволодіння основ наукових досліджень, вимогами щодо підготовки наукових публікацій, принципами дотримання академічної доброчесності, а також систематизацією наукової літератури для підготовки здобувачів до виконання самостійної роботи. Призначене для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти спеціальності D1 Облік і оподаткування освітньої програми «Облік і оподаткування».
Fundamentals of scientific research
Keywords: Основи наукових досліджень