Проектування дільниці з розробкою технологічного процесу механічної обробки деталі корпусу КПВ 20.29.803 - Шпиняк, Андрій Юрійович (Луцьк : ЛНТУ, 2023)
У даній випускній роботі на тему: “Проектування дільниці з розробкою технологічного процесу механічної обробки деталі корпусу КПВ 20.29.803” розроблено дільницю по виготовленню корпусу з детальною розробкою його технологічного процесу. У пояснювальній записці розроблено технологічний процес виготовлення корпусу КПВ 20.29.803, розроблено конструкції верстатного та контрольного пристрою, розроблено дільницю по виготовленню даного корпусу. Виконаний розділ з охорони праці. Обґрунтування актуальності вирішення питань охорони праці.

In this graduation work on the topic: "Design of the site with the development of the technological process of the mechanical processing of the part of the case of KPV 20.29.803" a section for the manufacture of the body was developed with a detailed development of its technological process. In the explanatory note, the manufacturing process of the KPV 20.29.803 housing was developed, the designs of the machine tool and control device were developed, and the division for the production of this housing was developed. Completed section on labor protection. Justification of the relevance of solving labor protection issues.
Design of the site with the development of the technological process of mechanical processing of the part of the housing of the KPV 20.29.803
Keywords: корпус; карта налагодження; контрольний пристрій; дільниця; свердління; вібрація