Проєкт кондитерського цеху з виробництва тістечок з масляним кремом - Олексин, Ірина Андріївна (ЛНТУ, 2021)
Олексин І. А. Проєкт кондитерського цеху з виробництва тістечок з масляним кремом. Рукопис. Кваліфікаційна робота бакалавра ОП «Харчові технології» спеціальності 181 «Харчові технології». Луцький національний технічний університет. Луцьк, 2021. Кваліфікаційна робота бакалавра складається з пояснювальної записки та графічної частини. Пояснювальна записка містить вступ, п´ять розділів, висновки та список використаних джерел. Робота присвячена проєктуванню кондитерського цеху з виробництва тістечок з масляним кремом. У пояснювальній записці охарактеризовано сировину для виробництва тістечок з масляним кремом, проаналізовано асортимент тортів та тістечок, що виробляються в регіоні, наведено показники якості готового продукту. Досліджено процеси виробництва тістечок з масляним кремом, проведено розрахунок багатофазної рецептури готового продукту, описано машино-апаратурну схему виробництва, проведено проєктування дільниці виробництва тістечок з масляним кремом. У роботі висвітлено питання з екологізації виробництва кондитерських виробів, охорони праці та техніки безпеки у кондитерському цеху.
Keywords: тістечка з масляним кремом; борошно; вода; крем; багатофазна рецептура; виробництво; випікання