Напрями нарощення фінансового потенціалу підприємства (на матеріалах ТОВ «Рівол Енерджі») - Комов, Роман Русланович (Луцьк : ЛНТУ, 2024)
В теоретичній частині роботи досліджено зміст та охарактеризовано фінансовий потенціал підприємства, визначено складові елементи та класифікацію фінансового потенціалу підприємства, розглянуто методичні підходи до аналізу й оцінки такого потенціалу. В аналітичній частині роботи проведено аналіз та оцінку фінансового потенціалу ТОВ «Рівол Енерджі» у 2021–2023 роках. У висновках і пропозиціях узагальнено одержані результати та запропоновано проектні рішення з нарощення фінансового потенціалу досліджуваного підприємства.

The theoretical part of the work examines the content and characterizes the financial potential of the enterprise, defines the constituent elements and classification of the financial potential of the enterprise, considers methodical approaches to the analysis and assessment of such potential. In the analytical part of the work, an analysis and assessment of the financial potential of «RIVOL ENERGY» LLC in 2021–2023 was carried out. The conclusions and proposals summarize the obtained results and propose project solutions for increasing the financial potential of the enterprise under study.
Keywords: фінансовий потенціал підприємства; фінансові ресурси; фінансовий стан підприємства; ліквідність; платоспроможність; ділова активність; фінансова стійкість; рентабельність