Удосконалення технології виробництва крафтового напою на основі пива - Ткачук, Валентина Віталіївна (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Кваліфікаційна робота магістра складається з вступу, п’яти розділів, загальних висновків, списку використаних джерел та додатків. У кваліфікаційній роботі магістра розглянуто актуальність обраної теми, встановлено тенденцію зростання найменувань крафтових напоїв на основі пива. У другому розділі наведені об’єкт, предмети та обрані методи дослідження на основі розробленої схеми експериментальних досліджень, що включає визначення якості сировини, проміжних продуктів та готової продукції. В третьому розділі наведено результати досліджень фізико-хімічних та органолептичних показників модельних композицій крафтових напоїв на основі пива. У четвертому розділі проведено складання рецептури дослідних зразків продуктів, розроблення технології їх виготовлення, основні вимоги безпеки до нового крафтового продукту. Визначено цільову аудиторію напоїв на основі пива та складено план виведення продукту на ринок.
Keywords: крафтові напої на основі пива; пиво; технологічна лінія виробництва; показники напоїв; цільова аудиторія