Додаток доповненої реальності в середовищі Unity3D засобами .NET - Панько, Максим Іванович (Луцьк : ЛНТУ, 2024)
Робота присвячена розробці додатку доповненої реальності в середовищі Unity3D із використанням засобів .NET, який інтегрує віртуальні об’єкти та інформацію у реальне середовище, забезпечує взаємодію користувача з AR-контентом і може застосовуватися для навчання, виробництва або інтерактивних демонстрацій.

The work focuses on the development of an augmented reality application in the Unity3D environment using .NET tools, integrating virtual objects and information into the real environment, providing user interaction with AR content, and applicable for training, production, or interactive demonstrations.
An augmented reality application in the Unity3D environment using .NET tools
Keywords: ManoMotion; Unity; доповнена реальність