Історико-культурна спадщина Рівненської області, як ресурс для розвитку сентиментального туризму - Колядич, Андрій Едуардович (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
У роботі досліджено теоретичні основи вивчення сентиментального туризму, історико-культурну спадщину Рівненської області як ресурсу розвитку сентиментального туризму, а також перспективи розвитку сентиментального туризму в Рівненській області.
Keywords: туризм; сентиментальний туризм; історико-культурна спадщина; архітектурні пам'ятки; історичні події; видатні особистості; нематеріальна культурна спадщина; історико-культурний маршрут