Електротехніка в електроенергетиці - Гадай, Андрій Валентинович (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Видання містить теоретичні відомості та завдання, необхідні для засвоєння основних положень та набуття практичних навичок з дисципліни. Призначене для студентів спеціальності G3 Електрична інженерія денної та заочної форми навчання.
Keywords: Електротехніка в електроенергетиці