Математичне та комп’ютерне моделювання та проектування - Якимчук, Наталія Миколаївна (Луцьк: ЛНТУ, 2025)
Видання конспекту лекцій містить виклад теоретичного матеріалу з дисципліни «Математичне та комп’ютерне моделювання та проектування». Призначене для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітніх програм «Електроніка», «Автомобільна електроніка».