Збутова діяльність підприємства на ринку інформаційнокомунікаційних послуг (на матеріалах ТОВ «ВестНет») - Пешук, Роман Леонідович (Луцьк: ЛНТУ, 2025)
Кваліфікаційна робота магістра присвячена дослідженню теоретичних та практичних аспектів реалізації збутової діяльності підприємства на ринку інформаційно-комунікаційних послуг. Об'єктом дослідження у даній кваліфікаційній роботі виступають процеси формування та реалізації збутової діяльності підприємства ринку інформаційнокомунікаційних послуг. Предметом дослідження стали теоретичні та прикладні аспекти реалізації збутової діяльності підприємства ринку інформаційнокомунікаційних послуг. При написанні даної роботи вирішено такі завдання: 1) теоретично досліджено сутність реалізації збутової діяльності підприємства на ринку інформаційно-комунікаційних послуг; 2) проведено аналітичне дослідження реалізації збутової діяльності підприємства на ринку інформаційнокомунікаційних послуг; 3) запропоновано заходи вдосконалення збутової діяльності підприємства на ринку інформаційно-комунікаційних послуг. У роботі висунуто та обґрунтовано гіпотези щодо ефективності реалізації збутової діяльності підприємства ринку інформаційно-комунікаційних послуг. Інформативною основою дослідження є праці українських і закордонних фахівців в області збутової діяльності, статистичні джерела, звітність підприємства. Результати розробок можуть бути застосовані в практичній діяльності підприємства.
Keywords: збут; збутова діяльність; удосконалення процесів реалізації збутової діяльності підприємства на ринку інформаційно-комунікаційних послуг.