Особливості розвитку рекреації в лісових екосистемах Ківерцівського надлісництва - Жигалкін, Богдан Володимирович (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Кваліфікаційна робота магістра складається з вступу, чотирьох розділів, висновків, переліку посилань, додатків. У роботі про аналізовано природно-кліматичні передумови розвитку лісової рекреації в регіоні дослідження; докладно описано об’єкт та методику дослідження; досліджено природно-рекреаційні лісові комплекси Ківерцівського надлісництва; обґрунтовано рекреаційне використання лісових екосистем надлісництва; описано можливі шляхи збереження та відновлення рекреаційних лісів надлісництва; а також зроблено висновки та надано рекомендації виробництву.
Keywords: РЕКРЕАЦІЙНІ ЛІСИ; ЛІСОВА ЕКОСИСТЕМА; РЕКРЕАЦІЙНА ДИГРЕСІЯ; ЛІС; РЕКРЕАЦІЙНІ ПУНКТИ; ДЕРЕВОСТАН