Хімія та методи аналізу - Мороз, Ірина Анатоліївна (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Видання містить тематичне планування навчальної дисципліни, її короткий зміст, рекомендації до вивчення окремих розділів дисципліни, перелік питань до іспиту, завдання для самостійної роботи та рекомендовану літературу. Призначене для студентів спеціальності D7 Торгівля денної та заочної форм навчання.
Keywords: самостійна роб; хімія; методи аналізу