Організація обліку і аналіз дебіторської заборгованості на сільськогосподарських підприємствах - Казмірчук, Галина Віталіївна (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
У першому розділі розкрито теоретичні основи організації обліку і аналізу дебіторської заборгованості. Систематизовано наукові дослідження з організації обліку і аналізу дебіторської заборгованості, досліджено нормативно-правове регулювання обліку розрахунків з дебіторами, визначено наукові проблеми в організації обліку і аналізі дебіторської заборгованості. У другому розділі подано статистичну оцінку діяльності сільськогосподарських підприємств, досліджено організацію обліку і проведено аналіз дебіторської заборгованості сільськогосподарських підприємств. У третьому розділі розглянуто шляхи вдосконалення організації обліку і аналізу дебіторської заборгованості на сільськогосподарських підприємствах.
Organization of accounting and analysis of accounts receivable at agricultural enterprises
Keywords: аналіз; дебітори; дебіторська заборгованість; динаміка; методика; оборотність; організація обліку; рентабельність; структура