Підвищення рівня конкурентоздатності ТА «Добрий тур» в сучасних умовах - Бейда, Владислав Вадимович (Луцьк : ЛНТУ, 2023)
У кваліфікаційній роботі було проаналізовано підходи науковців до трактування поняття «конкурентоздатність». Охарактеризовано значення конкурентоздатності підприємств в розвитку туризму, а також фактори, що впливають на конкурентоспроможність суб’єктів туризму. Проаналізовано механізми інституційного забезпечення діяльності туристичних підприємств в Україні, розглянуто програми та стратегії розвитку туризму Волинської області та міста Луцьк. Досліджено міжнародний досвід підвищення рівня конкурентоспроможності суб’єктів туристичної галузі. Проведено загальну характеристику та аналіз діяльності ТА «Добрий тур». Здійснено діагностику рівня конкурентоспроможності ТА «Добрий тур» на туристичному ринку в сучасних умовах. Розроблено авторський сплав по річці Стохід, а також розглянуто проблеми і запропоновано шляхи підвищення рівня конкурентоздатності туристичної агенції «Добрий Тур».
Keywords: туризм; конкурентоздатність; конкуренція в туризмі; туристична агенція; туристичні підприємства; розвиток туризму