Право соціального забезпечення в Україні - Ганич, Ольга Анатоліївна (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Методичне видання складене відповідно до робочої програми «Право соціального забезпечення в Україні» з метою визначення завдань курсової роботи студентів та надання методичної допомоги у процесі її виконання. Приведені основи теоретичного матеріалу з курсу і загальні вказівки оформлення робіт.
Keywords: Право соціального забезпечення в Україні