Інженерія Інтернету Речей - Поліщук, Микола Миколайович (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Методичні вказівки до лабораторних робіт містять структурований набір практичних завдань, що охоплюють ключові аспекти IoT-інженерії: підключення сенсорів до мікроконтролерів, передача даних через мережеві протоколи (MQTT, HTTP), робота з хмарними платформами та розробка простих IoT-додатків.
Методичне видання до практичних занять з дисципліни «Інженерії Інтернету Речей»: складене відповідно до діючої програми курсу. Призначене для здобувачів вищої освіти спеціальності 123 Комп’ютерна інженерія освітньої програми «Комп’ютерна інженерія».
Keywords: Інтернет Речей