Хімія з основами агрохімії - Мороз, Ірина Анатоліївна (Луцьк : ЛНТУ, 2024)
Видання містить короткі теоретичні відомості до кожної практичної роботи, методичні вказівки до виконання практичних робіт, питання для підготовки до практичних занять, приклади розв’язування задач, вправи та задачі. Призначене для студентів спеціальності 208 Агроінженерія та 205 Лісове господарство денної та заочної форм навчання.
Keywords: хімія; агрохімія; практичні роб; оти