Харчова комбінаторика в технології крафтових харчових продуктів - Панасюк, Світлана Григорівна (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Методичне видання складене відповідно до робочої програми курсу «Харчова комбінаторика в технології крафтових харчових продуктів» з метою надання методичної допомоги у виконанні практичних робіт.
Keywords: Харчова комбінаторика