Облік і оподаткування руху товарів на торгівельних підприємствах - Голій, Валентин Олександрович (Луцьк : ЛНТУ, 2024)
У першому розділі досліджено основні поняття, пов’язані з рухом товарів в торгівельних підприємствах, проведено оцінку нормативного забезпечення та наукових проблем з обліку і оподаткування товарів. У другому розділі проведено статистичну оцінку діяльності підприємств торгівлі та розкрито практичні аспекти обліку і оподаткування операцій з товарами. У третьому розділі наведено пропозиції з удосконалення обліку і оподаткування руху товарів в торгівельних підприємствах, що направлені на оптимізацію облікового процесу та оподаткування.
Accounting and taxation of goods movement at trade enterprises
Keywords: облік; оподаткування; товари; торгівля; торгівельна діяльність; торгівельне підприємство