Проектування стійки-штабелетримача для складування круглих лісоматеріалів - Огребчук, Максим Павлович (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
У роботі розглянуто способи складування лісоматеріалів, теоретично обґрунтовано несучу здатність стійки, розроблено алгоритм оцінювання її технічного стану, а також висвітлено питання технології вантажно-розвантажувальних робіт та організації складування колод на відкритому майданчику підприємства

The study examines methods of timber stacking, provides a theoretical justification of the load-bearing capacity of the support rack, develops an algorithm for assessing its technical condition, and addresses the issues of loading and unloading operations and the organization of log storage at the open yard of the enterprise.
Keywords: СТІЙКА; СИЛА ТИСКУ; КОНСТУКЦІЯ; НАДІЙНІСТЬ; ТЕХНОЛОГІЧНІСТЬ