Хімія і методи аналізу - Гулай, Ольга Іванівна (Луцьк : ЛНТУ, 2023)
Видання містить методичні вказівки до виконання індивідуальних завдань, передбачених робочою програмою дисципліни. Для студентів спеціальності 182 Технології легкої промисловості.
Keywords: Хімія; методи аналізу; самостійна роб; ота