Розробка конструкції вузла міжопераційного накопичення продукції у складі машини для пакування сипких продуктів - Тимощук, Іванна, Русланівна (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
У технологічній частині роботи здійснено аналіз сипкої продукції як об’єкта пакування, обґрунтовано вибір пакувального матеріалу та тип тари для споживчої та транспортної упаковок, описано операції технологічного процесу пакування сипкої продукції в полімерний пакет. У технічній частині здійснено опис конструкції та принципу роботи технологічної лінії пакування та модернізованого фасувально-пакувального автомату АФ-35-ОМ, наведено та описано пневматично-кінематичну схему модернізованого автомата, розраховано продуктивність лінії пакування. Також виконано опис конструкції та принципу роботи розробленого вузла міжопераційного накопичення продукту, виконано розрахунок параметрів модернізованого дозувально-фасувального блоку. В експлуатаційній частині представлено вимоги до монтажу, ремонту та умов експлуатації обладнання, виконано розрахунки вантажопотоків і кількості працівників для обслуговування дільниці пакування. В розділі з охорони праці та навколишнього середовища здійснено аналіз виробництва, наведено умови безпечної експлуатації обладнання та проведено розрахунок захисного заземлення електроустаткування.
Development of the design of the inter-operational product accumulation unit as part of a machine for packaging loose products
Keywords: сипка продукція; пакет; дозування; накопичувач; автомат