Професійна етика в ІТ-сфері - Поліщук, Микола Миколайович; Поліщук, Лілія Олексіївна (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Методичні вказівки призначені лабораторних робіт. Вони містять опис практичних завдань, тематику робіт, орієнтовні питання для обговорення, приклади етичних дилем і критерії оцінювання. Мета дисципліни – формування в здобувачів освіти системи знань щодо етичних аспектів діяльності у сфері ІТ, розвиток критичного мислення, здатності до вирішення професійних конфліктів, усвідомлення соціальної відповідальності ІТ-спеціаліста в умовах цифрового суспільства.
Методичні вказівки до лабораторних робіт призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх спеціальностей галузі знань F Інформаційні технології
Keywords: Професійна етика в ІТ-сфері