Торгово-оздоровчий комплекс з геотермальними тепловими насосами у Луцьку - Гупік, Наталія Василівна (Луцьк: ЛНТУ, 2025)
Кваліфікаційна робота бакалавра складається з вступу, чотирьох розділів, висновків та пропозицій, списку використаних джерел. У кваліфікаційній роботі бакалавра досліджено містобудівні характеристики території торгово-оздоровчого комплексу в долині річки Сапалаївки у Луцьку. Розроблено проєктне рішення благоустрою, транспортно-пішохідних мереж та архітектурно-планувальних рішень. Наведено техніко-економічні показники проєкту. Проаналізовано та обґрунтовано використання геотермальних теплових насосів. Наведено принцип роботи системи, технологію буріння свердловин і розташування теплових зондів. Запроєктовано інженерні мережі торгово-оздоровчого комплексу. Проектні рішення систем водопостачання, опалення, охолодження виконано у програмному забезпеченні Uponor.
Keywords: торгово-оздоровчий комплекс; архітектурно-планувальні рішення; містобудівний аналіз; благоустрій та озеленення території; геотермальні теплові насоси; свердловини; інженерні мережі