Удосконалення технології приготування сінажу з модернізацією ущільнювача подрібненої маси - Довжик, Олександр Сергійович (Луцьк: ЛНТУ, 2025)
У роботі розроблено вихідні вимоги на удосконалення технології перевантажування, сформульовано вимоги технічного завдання, визначені вихідні дані для проектування, проведено обґрунтування параметрів, побудована функціональна схема машини та обгрунтовані кінематична і принципова. Також розроблено конструкції збірних одиниць і деталей трамбувального котка. Пояснювальна записка містить відомості про призначення та принцип роботи машини, відомості про технологічний процеси заготівлі силосу та властивості технологічного матеріалу. Наведені основні відмінності модернізованої машини у відповідності до машин аналогу. Розглянуто питання організації робіт з використанням причіпного котка а також його експлуатаційні характеристики. Подані висновки та рекомендації з експлуатації та обслуговування.
Keywords: СІНАЖ; КОТОК; ВУЗОЛ; ПІДШИПНИК КОРПУС; ТРАКТОР; УЩІЛЬНЕННЯ; ВІСЬ; ТЕХНОЛОГІЯ